Başkan Kocaoğlu vatandaşın sorunlarını yerinde dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kocaoğlu vatandaşın sorunlarını yerinde dinledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 10:59

Başkan Kocaoğlu vatandaşın sorunlarını yerinde dinledi

Haberin Devamı

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, son 10 gün içinde Dikili, Kınık, Karabağlar, Gaziemir, Selçuk, Aliağa ve Kemalpaşa’yı ziyaret ederek vatandaşların sorun ve önerilerini yerinde dinledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu; son 10 gün içinde Dikili, Kınık, Karabağlar, Gaziemir, Selçuk, Aliağa ve Kemalpaşa Torbalı’nın Çaybaşı, Eğerci, Şehitler, Arslanlar, Taşkesik, Pamukyazı, Sağlık, Ahmetli, Yeniköy ve Özbey mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Kocaoğlu’nun, Torbalı’daki ziyaretlerine CHP Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur da katıldı. Halk toplantıları sırasında bol bol not alan Başkan Kocaoğlu, soruları yanıtladı; yatırım ve projeler hakkında gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Yasa değişikliği ile İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisine sonradan dahil edilen ilçelerin başta alt yapı olmak üzere biriken sorunlarının acil çözümü için yoğun mesai harcadıklarını, merkez hariç 19 ilçede oluşturdukları ‘Yerel Hizmetler Şube Müdürlükleri’ ile bölge halkının sıkıntılarını hızlı bir şekilde çözmeye çalıştıklarını söyleyen Kocaoğlu, gerçekleştirdiği gezilerle de vatandaşın ayağına kadar giderek sorunları bizzat yerinde dinlediğini ifade etti. Başkan Kocaoğlu, faturalara yansıtılan Katı Atık Bedeli için şöyle konuştu:

“Bu alanda yapılan tüm yatırım ve işletme maliyetlerinin yasal bir zorunluluk nedeniyle tarifelere yansıtılması olan katı atıksu bedellerinin tamamını, içinden 1 kuruşunu bile almadan ilçe belediyelere veriyoruz. Bütün ceremesini de biz çekiyoruz. İlçe belediyelerinden ne AKP’lisi ne CHP’lisi bir tanesi de çıkıp da ‘İZSU bu paraları bizim için topluyor. Biz bu bedellerle önemli bir gelir sağlıyoruz’ demedi maalesef."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!