Başkan Kiraz: Basına her zaman ihtiyaç var

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kiraz: Basına her zaman ihtiyaç var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2018 11:52

Başkan Kiraz: Basına her zaman ihtiyaç var

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)- CHP Malatya İl Bakanı Enver Kiraz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Kentteki bir otelde düzenlenen etkinliğe Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti  Başkanı Kemal Deniz, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, partililer ve çok sayıda gazeteci katıldı. Kiraz, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, "Toplumun bilinçlenmesi noktasında tarafsız, özgür, bağımsız basına her zaman önemli bir ihtiyaç var. Demokrasinin en önemli kurumlarından birisi siyasi partiler bir diğeri de basın kuruluşlarıdır. Basın ne kadar özgürse, demokrasimiz daha gelişmiş bir vaziyet, bir durumdadır" dedi.
Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Kemal Deniz ise "Gazeteci istedikleri gibi yazamadığı noktalarda vardır. Ekonomik krizi varsa zaten yazamıyordur. Geçim kaidesiyle uğraşan gazetecinin sağlıklı haber yaptığını hiç kimse söylemez bir gazetecinin kalemini rahat oynatabilmesi için önce rahat, huzurlu bir ekonomik seviyede olması lazım" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!