Başkan Kılıç, MİS toplantısına katıldı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kılıç, MİS toplantısına katıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2017 13:32

Başkan Kılıç, MİS toplantısına katıldı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - OĞUZELİ Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Bartın'da düzenlenen Mahalli İdareler İşverenler Sendikası'nın (MİS) aylık olağan toplantısına katıldı.

Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cemal Akın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 7 madde görüşülerek karara bağlandı.  Başkan Kılıç, karara bağlanan 7 maddenin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Oğuzeli belediye Başkanı Kılıç, kendilerini Bartın'da kendilerini çok güzel ağırlayan MİS Genel Başkanı ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'a teşekkür ederek, "Mahalli İdareler İşverenler Sendikamızın Kasım ayı olağan toplantısına katıldık. Bu ayki toplantımızda 7 gündem maddesini karara bağladık. Hepimiz açısından verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Bizi burada çok güzel ağırlayan MİS Genel Başkanı ve Belediye Başkanımız Cemal Akın'a, Sayın Valimiz Nusret Dirim'e tüm belediye başkanları adına teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan MİS Genel Başkanı ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Bugün burada Mahalli İdareler İşverenler Sendikamızın yönetim, denetim ve disiplin kurulu arkadaşlarımızla beraberiz. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz de bizlere şeref verdiler. Mahalli İdareler ve İşverenler Sendikası çok çeşitli belediye başkanlarımızın yine çeşitli siyasi görüşteki belediye başkanlarımızın hepsinin beraber olduğu bir sendikadır. İşverenlerimizin ve işçilerimizin beraberce karşılıklı hakkaniyet içerisinde haklarının korunduğu, sürtüşmenin olmaması için elinden gelen hizmeti yapan bir sendikadır. Şu anda 110 tane üyemiz mevcut. Onlarla beraber çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de Bartın'ımızı ziyaret ettiler. Toplantımızı yaptık. Ben her şeyden evvel kendilerine tekrar hoş geldiniz diyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!