Başkan Kılıç, Macaristan İstanbul Başkonsolosu’nu Ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kılıç, Macaristan İstanbul Başkonsolosu’nu Ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2015 11:06

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Macaristan İstanbul Başkonsolosu Balázs Hendrich ve Başkonsolos Vekili Tamás Torma’i ağırladı.
Kağıthane Belediyesi gerçekleştirdiği projelerle Türkiye’de ve uluslararası arenada dikkat çekiyor. Son dönemde özellikle dış ülkelerin temsilcilerinin ziyaret ettiği Kağıthane Belediyesi, Başkan Fazlı Kılıç’ın ev sahipliğinde son olarak Macaristan İstanbul Başkonsolosu Balázs Hendrich ve Başkonsolos Vekili Tamás Torma’i ağırladı.
Nezaket ziyareti adı altında gerçekleşen buluşmada yerel yönetim projeleri, ülke ve dünya gündemi konuşuldu. 11 yıllık süreçte Kağıthane’ye kazandırılan yatırımları misafirleriyle paylaşan Başkan Fazlı Kılıç buluşmada Macar kültürü hakkında bilgi aldı.
Ziyarette Macaristan İstanbul Başkonsolosu Balázs Hendrich, Türk misafirperverliğinden övgü dolu sözlerle bahsetti ve Kağıthane Belediyesi’nin birçok çalışmasının diğer yerel yönetimlere örnek olabileceğini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise Türkiye’nin son dönemde birbiri ardına birçok ülkeyle vizeleri kaldırarak dünyaya açıldığını hatırlatarak, “Bizler yerel yönetimler olarak bu ideali daha ilerilere taşımak için birçok ülke temsilcisiyle temaslar kuruyoruz. Kağıthane’yi ve dolayısıyla ülkemizi dünyaya tanıtmak, beraberinde farklı kültürleri, farklı fikirleri tanımak için iletişim köprüleri inşa ediyoruz’’ dedi.
Ziyaret karşılıklı hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!