Başkan Kılıç Ardahanlılarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kılıç Ardahanlılarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2016 12:10

Başkan Kılıç Ardahanlılarla buluştu

Haberin Devamı

 İSTANBUL(DHA) MALTEPE Belediye Başkanı Ali Kılıç, 18 mahallede düzenlediği “Halk Toplantıları” kapsamında, Maltepe’de yaşayan Ardahanlılarla bir araya geldi.

Gülensu Mahallesi’nde bulunan Ardahan İli Hanak İlçesi Çayağzı Köyü Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği’ndeki buluşmaya katılan Kılıç,“Geride bıraktığımız 2 yılın hesabını sizlere vermek için buradayım. Her mahallede halk kürsüleri kuruyoruz. Bir şeyi çok iyi biliyorum bana doğruyu da yanlışı da gösterecek olan bu kentin insanıdır” dedi.

Konuşmasının ardından vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Kılıç, Maltepe Cemevi ile ilgili olarak sorulan bir soru üzerine şunları söyledi: “Polonya’da, Hollanda’da, Fransa’da ilk cemevlerini, camileri kurduğumuzda mutluluktan uçuyordum. Çünkü herkesin özgürce ibadet ettiği alanlar olmalı. Ben, cemevi projesinin tamamlanması için ne gerekiyorsa yapacağım. Türkiye’de cemevlerine ibadethane statüsü veren ilk belediye biziz'' dedi.

“ÇÖZÜME ÇOK YAKINIZ”

Gülsuyu ve Gülsensu’da 40 yıllık imar sorununun çözümüne çok yakın olduklarını ifade eden Kılıç, “Planlarımızı kapalı kapılar ardında değil, sizlerin bilgisi ve desteğiyle, Büyükşehir’in gündemine getirdik. Bu toprakları kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz dedik. Gülsuyu ve Gülensu’nun her bir karışında sizlerin alın teri, mücadelesi var. Yerin dönüşüm ile sizlerin emeğine sahip çıkarak, kimsenin yerinden yurdundan olmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!