Başkan Kerimoğlu: “Akıl Hastanesi’ndeki İnşaatlara Karşı Duracağız”

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kerimoğlu: “Akıl Hastanesi’ndeki İnşaatlara Karşı Duracağız”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 15:47

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.
Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve sivil toplum örgütleri temsilcileri karşı olduklarını belirtti. İstanbul Tabip Odası, Sağlık Emekçileri Sendikası, Türkiye Psikiyatri Derneği ve Bakırköy Kent Savunması temsilcileri, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ile Bakırköy Belediyesi’nde bir araya geldiler. Toplantı sonunda bir açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu, hastane bahçesinin Bakırköy’ün oksijen deposu olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesine yapılması düşünülen inşaatlara karşı belediye ve sivil toplum örgütleri olarak kesinlikle karşı çıkıyoruz. Var gücümüzle inşaata asla izin vermeyeceğiz. Bakırköyümüzün oksijen deposu olan hastane bahçesinden bir tane bile ağaç söktürmemek için elimizden geleni yapacağız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!