Başkan Karaosmanoğlu, Gebzeli Stklarla Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Karaosmanoğlu, Gebzeli Stklarla Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 11:26

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM KARAOSMANOĞLU, STK TEMSİLCİLERİYLE GÖRÜŞTÜ.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze çalışma ofisinde STK’larla bir araya geldi.
Dilovası Gazeteciler Derneği, Özel İlim Eğitim Kurumları ve Gebze MÜSİAD Şubesi yönetimlerini kabul eden Başkan Karaosmanoğlu, “Dünyada yaşanan gelişmeler ülke olarak bir olmamızın ne kadar kıymetli ve önemli olduğunu göstermektedir. Her vatandaşımız bu konuda dikkatli olmalı ve STK’lar üzerine düşen görevlerini fazlasıyla yerine getirmelidir. Geleceğimizin emin ellerde olması için toplumsal sorumluluklarımızın nedenli büyük olduğunun da farkında olmalıyız” dedi.
İş dünyası başta olmak üzere, eğitim kurumları ve yazılı basının temsilcilerinin ağırladığı toplantılarda açıklamalar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bir zamanların pis kokusundan yanına yanaşılamayan, içinde tek canlının dahi yaşayamadığı İzmit Körfezi’ni dev arıtma tesisleri ve deniz ile havadan yaptığımız denetimlerle hayata yeniden döndürdük. Bugün hemşerilerimiz, 70’ten fazla balık türü ile adeta kent akvaryumuna dönen İzmit Körfez’i kıyılarında çaylarını yudumluyorlar, mavi bayraklı plâjlarında denize giriyorlar. Bu başarıda tüm STK’ların, iş dünyasının, yazılı ve görsel medyanın katkısı var” diye konuştu.
MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt, Dilovası Gazeteciler Derneği Başkanı Ekrem Meral ve Özel İlim Eğitim Kurumları yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Çoşkun ile yönetimlerinin ziyaret ettiği Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Vatanımızın gelişmesi ve kalkınması için yatırım elbette şart. Bu yatırımlara sağlanacak insan kaynağının iyi bir eğitimden geçtiğini de hepimiz biliyoruz. Bu hizmetleri, vatanımızın gelişmesini ve kalkınmasını ülkemizin her noktasında elbette medyamızla anlatabiliriz. Ufuk açıcı ve toplumun farklı taleplerini dile getirmede yazılı ve görsel medyayı çok önemli görüyorum. Bizi ilgilendiren yerel yönetimlerle alakalı haberlere ve köşe yazılarına değer veriyorum” diyerek görüşmelerde düşüncelerini dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!