Başkan Karaosmanoğlu Engelli Vatandaşları Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Karaosmanoğlu Engelli Vatandaşları Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 11:34

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM KARAOSMANOĞLU, ENGELLİ ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit’in önemli kurumlarından olan Kocaeli Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar Kocaeli İl Müdürlüğü tarafından İzmit Gündoğdu’da hizmet veren Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada hizmet verilen engelli vatandaşlarla akşam yemeğinde bir araya geldi. Bedensel engelli çocuk ve erkeklerden oluşan 228 vatandaşa çok önemli bir hizmet verilen merkezi ziyaret eden Başkanı Karaosmanoğlu, buradaki engelli özel çocuklarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Aile ve Sosyal Politikalar Kocaeli İl Müdürü Bekir Yümnü’nün eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi aktardığı ziyarette, Başkan Karaosmanoğlu engelli çocuklara hediyeler verdi. Türkiye’nin ikinci büyük rehabilitasyon merkezi olması nedeniyle önemli bir konuma sahip merkezde değişik ihtiyaçlara sahip vatandaşlar da kalıyor. İl Müdürü Yümnü, Başkan Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden dolayı, “Kendilerine ne zaman ihtiyacımız olsa bize destek oluyorlar. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve hizmetlerle yakından ilgilenen Başkanımız Karaosmanoğlu’na, bu ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Ziyaretleri bizlere güç veriyor” dedi.
Türkiye’de artık engelli ve farklı sebeplerle devletin şefkatli kollarına gelen vatandaşlarımızın rahat ve konforlu biçimde hayata devam ettiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Güçlü devletimizin istikrarlı yürüyüşünün verdiği bu hizmetlerle artık engelli ve değişik sebeplerle ülkemizin kurumlarına misafir olan vatandaşımızın huzur içerisinde yaşamlarını sürdürmesi sağlanıyor. Bu durumun ortaya çıkardığı şudur ki; artık sosyal sorumluluk alabilen bir devletimizin varlığının olmasıdır” diyerek düşüncelerini ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra engelli ve rehabilitasyon merkezinden hizmet eden çocuklarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onlarla yakından ilgilendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!