Başkan Kara, Küçük Burçin'i evinde ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kara, Küçük Burçini evinde ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 16:01

Başkan Kara, Küçük Burçin'i evinde ziyaret etti

Haberin Devamı


OSMANİYE Belediye Başkanı Kadir Kara, Türkiye'de çok az kişinin yakalandığı metakromatik lökodistrofi hastalığı bulunan 8 yaşındaki Burçin Burçak Bulunuz'u evinde ziyaret etti.  
Merkez Rahime Hatun Mahallesi İskender Türkmen Caddesi'nde ikamet eden ve çaycılık yaparak evinin geçimini sağlayan 2 çocuk babası 32 yaşındaki İlker Bulunuz, kızı Burçin'in 2 yaşından bu yana tedavi gördüğünü ve o günden bu yana sürekli yatağa bağlı kaldığını belirtti. Bulunuz, Türkiye'de bir çok hastaneye tedavi için gittiklerini ama kızının hastalığı için bir türlü çare bulunamadığını belirterek, "Kızım 2 yaşına kadar gayet sağlıklı, konuşan oynayan bir çocuktu ama 2 yaşından sonra sol ayak bileği içe bükülerek rahatsızlığı başladı ve bir yılın içinde tamamen yatalak bir hale geldi. Maddi hiç bir beklentimiz yok, sadece manevi destek bekliyoruz. Yeter ki bir tedavisi bulunsun, biz kızımızı kaybetmek istemiyoruz"dedi.
Başkan Kara, Burçin'in tedavisi için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, "Kısıtlı imkanlarınızla yapabileceklerinizden fazlasını yaptığınızı görüyorum. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Allah'ın izni ile siz değerli ailesinin desteği ile bu hastalığı yenerek Burçin'imiz tekrar sağlığına kavuşacak. Bunda sonraki süreçte şahsım ve belediye olarak her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağız"diye konuştu.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!