Başkan Kalın’dan Hatalı Baskı Açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kalın’dan Hatalı Baskı Açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 18:21

SEYİTGAZİ BELEDİYE BAŞKANI HASAN KALIN, İLKOKULA YENİ BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ DAĞITILAN ÇANTALARDAN BAZILARINDA MEYDANA GELEN HATALI BASKI SEBEBİ KAMUOYUNUN DOĞRU BİLGİLENMESİ AMACIYLA BİR AÇIKLAMA YAPTI.

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, ilkokula yeni başlayan öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtılan çantalardan bazılarında meydana gelen hatalı baskı sebebi kamuoyunun doğru bilgilenmesi amacıyla bir açıklama yaptı.
Başkan Kalın, bilgi kirliliği yaşanmaması adına bir açıklama yapma gereği duyduklarını belirtti. Seyitgazi Belediyesi’nin ilkokula yeni başlayan öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttığı çantalardan bazılarının hatalı basıldığını ve bu hatalı çantalardan bir kaçının diğerlerinin arasında yanlışlıkla dağıtıldığını anlatan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın “Sehven yapılan bu hatalı dağıtımdan dolayı öncelikle kamuoyundan özür diler, hatalı olan çantaların toplandığını paylaşmak isteriz. Ayrıca bu işin sorumluluğunu üstlenen kişiler hakkında da yasal işlemleri başlatmış bulunmaktayız.
Bizi asıl üzen şudur ki, vatandaşına hizmetkar olan belediyemizin, yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesinde bazı kişiler tarafından sehven yapılan bir hatayı siyasi bir argüman olarak kullanılıp kamuoyunu farklı şekilde yönlendirme çabalarına girmeleridir. Şer odaklarının birleştiği husus, hükümetimizin ve belediyemizin çalışmalarını gölgede bırakmak için yapmış oldukları karalama kampanyasından öteye geçmemektedir. Bu çirkin karalama kampanyasını farklı yöne çekerek siyasi bir şov haline getirmek isteyenleri esefle kınıyoruz. Üzerini çizerek bir kez daha belirtmek istiyoruz ki tüm personelimiz ile 7/24 vatandaşımıza hizmet için ve "Gelecek için çalışıyoruz” diye belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!