Başkan Kafaoğlu'ndan Bal-Kes'e maaş jesti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kafaoğlundan Bal-Kese maaş jesti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 17:49

Başkan Kafaoğlu'ndan Bal-Kes'e maaş jesti

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Altıeylül Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu, maddi yönden sıkıntılı günler geçiren Balıkesirspor'a iki maaşını bağışladı. Kafaoğlu, herkesin takıma sahip çıkmasını istedi.

TFF 1'inci Lig takımlarından Balıkesirspor'u lig sürerken ziyaret eden, ardından tüm takıma Sedefne'de moral yemeği veren Altıeylül Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi'nin kulübe acilen 3 milyon liraya ihtiyaç duyduğunu açıklamasının ardından kırmızı-beyazlı kulübün ekonomik sıkıntıdan çıkması adına bir adım attı. İki maaşını Balıkesirspor'a bağışladığını duyuran Kafaoğlu, tüm Balıkesirlilerin şehrin markası Balıkesirspor için maddi ve manevi seferberberlik başlatması gerektiğini vurguladı. Başkan Kafaoğlu açıklamasında, şu görüşlere yer verdi:

"Balıkesirspor şehrin en değerli markasıdır. Bütün Balıkesirlilerin takıma sahip çıkması gerekiyor. Önemli olan takıma kötü gününde de destek olmaktır. Balıkesirspor maddi yönden kriz içerisinde, transfer yasağı var, ödenmesi gereken paralar var. Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi acil olarak 3 milyon TL'ye ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Bu parayı Balıkesir ili toparlayabilir. Balıkesir halkını Balıkesirspor'a sahip çıkmaya davet ediyorum. Ben de kendi imkanlarım ölçüsünde iki maaşımı Balıkesirspor'a bağışlıyorum. 1 milyon 250 bin nüfuslu şehrin takımı Balıkesirspor, Büyükşehrin takımı Balıkesirspor. Artık şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi gerekiyor. Herkes ertelemeden takımına sahip çıkmalı, gün birlik günü, gün beraberlik günü. Balıkesir halkı birlik ve beraberlik içerisinde olursa Balıkesirspor ekonomik sıkıntıdan kurtulur."

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!