Başkan İDO standını gezdi

Dünyanın en ünlü tasarımlarını İstanbul’da buluşturacak olan İstanbul Tasarım Haftası (İstanbul Design Week-IDW) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş tarafından törenle açıldı.

17 Eylül’e kadar Balat’taki eski Galata Köprüsü üzerinde düzenlenecek etkinlikte, seminerler, paneller, konferanslar ve birbirinden ilginç sergiler yer alacak. Yerli ve yabancı birçok tasarım şirketi ve sanatçılarının da katıldığı İstanbul Tasarım Hafta’sına İstanbullular yoğun bir ilgi gösterirken Belediye Başkanı Kadir Topbaş İDO’nun standını gezdi.

Nikah fotoğrafı/images/100/0x0/55ea3465f018fbb8f8713cb5

Ünlü modacı Dilek Hanif, iki gün önce Ali Somer’le Budapeşte’de evlendi. Çiftin nikahını Budapeşte Büyükelçimiz Umur Apaydın kıydı. Elçilik çalışanlarından Tülin Sapgeldi ve Ümit Akçalı da çiftin nikah şahitleri oldu. Yeni evli çift, nikahın ertesi günü İstanbul’a döndü.

İşte Ayşe’nin kızı

Gazeteci Ayşe Arman’la Ömer Dormen’in kızı Alya Mey’in fotoğrafını ilk kez Hello dergisi çekti. Kızını Bebek Parkı’nda gezdirmeye çıkaran Arman, kucağından bir an olsun indirmediği kızıyla keyifli bir gün geçirdi.

Sanatsever elitler

Geçtiğimiz gece Akmerkez’de "Sanat Akmerkez’de 4", görkemli bir gece ile açıldı. Bu yıl 127 sanatçının katılımıyla gerçekleştirilen "Sanat /images/100/0x0/55ea3465f018fbb8f8713cb7Akmerkez’de 4"ün açılış gecesi, Türkiye’nin önde gelen 11 ressam ve heykeltıraşının Vural Gökçaylı ile birlikte yürüttükleri çalışmalardan oluşan "12 Elbise 12 Sanatçı" defilesi ile renklendi. Sanat ve modanın birleştiği gecede ünlü mankenlerin tanıttığı elbiseler izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Resimler, heykellerle doldu taştı Akmerkez’in koridorları ve giriş kapılarının önü. Sanata önem veren sanatsever Güler Yiğit ve Rüksan Ürgüplü de bu sergiyi kaçırmadılar.

Çocuk istiyor

Plastik cerrah Dr. Aslı Berker, başarılı iş yaşamı kadar medyaya yansıyan popüler aşklarıyla da dikkatleri çekiyor. Ünlü İngiliz soul grubu Simply Red’in vokalisti Mick Hucknall ile birlikte olduğu yazılan Berker, 2004 yılında Lübnanlı işadamı Marc Waked ile evlenmişti. İstanbul-Lübnan arasında mekik dokuyan Berker, ne yazık ki, geçtiğimiz mart ayında eşinden boşandı. Kalamış’ta International-Plast adında bir kliniği olan ünlü plastik cerrah Berker, ayrılığıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. "Mahkemeye el ele tutuşup gittik, boşandıktan sonra birbirimize sarılıp ağladık" diyen Aslı Berker, çocuk sahibi olmak istediğini, bundan sonra yapacağı evliliği öncelikle çocuk istediği için gerçekleştireceğini söylüyor./images/100/0x0/55ea3465f018fbb8f8713cb9

Sheraton’da düğün

Ünlü iş adamı Özer-Mirey Uyar çiftinin oğlu Bahadır Uyar, geçtiğimiz gün Berna Hanım’la evlendi. Çeşme Sheraton’da yapılan düğünde Niran Ünsal sahneye çıktı. Havuz başındaki düğünde davetliler geline takı takmakta yarıştılar. İzmirli iş kadını Fatoş Atalay geline taktığı bir metrelik altın zincirle dikkat çekti. Atalay, genç çifti çok sevdiğini, onlara layık bir hediye vermek istediğini söyledi. Berna-Bahadır Uyar çifti balayı için Bodrum, ardından Afrika’ya safariye gideceklerini söylediler.

Onların tarzını yansıtıyor

Mango’nun Sonbahar 2006 tasarımlarının yer aldığı defilede ünlü mankenlerin tanıttığı birbirinden şık tasarımlar modaseverlerin büyük beğenisini kazandı. Geçtiğimiz gece, Yıldız Sarayı’nın tarihi ve eşsiz atmosferinde gerçekleşen, koreografisi Öner Evez tarafından hazırlanan defilede Ayşe Hatun Önal, Güzide Duran, Çağla Şikel, Cansu Dere, Tülin Şahin, Ece Sükan ve daha pek çok ünlü manken podyuma çıktı. Defileyi izleyenler arasında yer alan Ela Koşar ve kız kardeşi Leyla Atalık yeni kreasyonları çok beğendiklerini, tarzlarına uygun olduğunu söylediler. Ünlü avukat Mehmet Esinli’nin eşi Nilgün Esinli ise genç kızlık günlerine geri döndüğünü söyledi.

Sezon öncesi enerji topladı

CNN Türk’ün başarılı yapımcılarından Merva Ulusoy geçtiğimiz hafta sonunu Fethiye Hillside’da geçirdi. Merva Ulusoy yeni yayın dönemi başlamadan önce dinlenmek ve enerji toplamak için kızıyla birlikte tatil yaptı.
Yazarın Tüm Yazıları