Başkan, hizmet masaları personeli ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan, hizmet masaları personeli ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2017 15:04

Başkan, hizmet masaları personeli ile buluştu

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, Hizmet Masaları personeliyle değerlendirme toplantısı yaptı.

Hizmet Masaları personeli ile gerçekleşen toplantıya Başkan Salman’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Halit Güleç, Murat Kuleli ve Gülden Kapar Atik ile ilgili birim müdürleri katıldı. Yapılan yemekli toplantıda Başkan Salman, çalışmalarından ve özverilerinden dolayı Hizmet Masaları personeliyle ilgili birim müdürlerini kutladı.

Hizmet Masaları çalışanlarının Yalova Belediyesi’nin yüzü olduğunu belirten Başkan Salman, “Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen bir belediye olduğumuz için sizlerin üzerlerinize düşen görev oldukça fazla. Belediye binasına giren vatandaşlarla ilk muhatap olan sizlersiniz. Vatandaşlar sorunlarına ilk çözüme ulaştırmak için sizlere müracaat ediyor ve şikâyetlerini sizlere iletiyorlar. Zor bir göreviniz var. Bunu başarılı ve güler yüzlü bir şekilde yerine getiriyorsunuz. Sizlerin yapmış olduğu bu başarılı çalışmalar bana vatandaşlar tarafından iletiliyor ve çözüme kavuşmasından dolayı kutluyorlar. Aslında bu sizlerin sosyal belediyeciliği ne kadar önemsediğinizi bizlere gösteriyor. Yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinizi ve birim müdürlerinizi, amirlerinizi kutluyorum” dedi.


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!