Başkan Hasan Karabağ’dan Teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Başkan Hasan Karabağ’dan Teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 11:53

BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI HASAN KARABAĞ, CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINI OKUL BAHÇELERİNDEN ÇIKARTARAK, HALKIN İÇİNDE OLDUĞU ORGANİZASYONLARA DÖNÜŞTÜRDÜKLERİNİ BELİRTEREK, "CUMHURİYETE NASIL SAHİP ÇIKTIĞIMIZI DOSTA DÜŞMANA GÖSTERMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ. BAYRAKLI BİR KEZ DAHA TARİH YAZDI. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM. CUMHURİYETİ YIKTIRTMAYACAĞIZ, BAYRAĞIMIZI İNDİRTMEYECEĞİZ" DEDİ.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını okul bahçelerinden çıkartarak, halkın içinde olduğu organizasyonlara dönüştürdüklerini belirterek, "Cumhuriyete nasıl sahip çıktığımızı dosta düşmana göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayraklı bir kez daha tarih yazdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Cumhuriyeti yıktırtmayacağız, bayrağımızı indirtmeyeceğiz" dedi.
Bayraklı Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nda yine ses getiren bir etkinlik gerçekleştirdi. 28 Ekim akşamı 2015 gönüllü aynı anda zeybek oynadı, ardından da bir araya gelerek ay yıldızlı dev bir Türk bayrağı figürü oluşturdu. İzleyenlerin tüylerini diken diken eden bu etkinlik tarihe geçti.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Cumhuriyet Bayramı kutlaması için 2015 gönüllünün çalışmalarına geçtiğimiz Haziran ayında başladığını belirterek, "Büyük ses getiren bu etkinliğimizin arka planında gerçekten büyük bir emek var. En küçük katılımcı 5 yaşındaki Tolga Hatipoğlu, en büyüğümüz 74 yaşındaki Ayşe Korkmaz nezdinde tüm cumhuriyet gönüllülerini kutluyorum. Bayraklı Belediyesi olarak cumhuriyete nasıl sahip çıktığımızı dosta düşmana gösterdik. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını okul bahçelerinden çıkarmayı başardık. Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıl dönümünde 1923 kişi bir araya gelerek 1923 rakamını oluşturdu. 23 Nisan’da çocuklarımız, ‘Atam İzindeyiz’ yazdı. 19 Mayıs’ta ise kanolarla denizde 1919 yazdık. Bayrağımıza bu kadar çok saldırı olduğu bir dönemi daha önce yaşamadık. Cumhuriyet Bayramı’nda Türk Bayrağı figürü oluşturarak gerekli yerlere gerekli mesajı verdiğimizi düşünüyorum. Bizler olduğumuz sürece bu ülkeyi kimse bölemeyecek" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!