Başkan Gürlesin, halkı dinleyecek

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gürlesin, halkı dinleyecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 18:03

Başkan Gürlesin, halkı dinleyecek

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halk günü düzenleyerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyecek. Başkan Gürlesin, 6 Kasım'da belediye hizmet binasında düzenleyecekleri toplantıya ilçede yaşayan vatandaşları davet etti.

Pamukkale Belediyesi, ilkini şubat ayında yaptığı "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" etkinliğine devam ediyor. Düzenlenen toplantıya katılan vatandaşlar, Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin'e sorun ve isteklerini direkt olarak aktarabiliyor. Toplantıda, vatandaşların iş talepleri için oluşturulan İŞKUR masasıyla çözüm aranıyor. Gürlesin, 6 Kasım'da, saat 10.00'da belediyenin YSE'deki Ana Hizmet Binası'nda düzenlenecek toplantıya vatandaşları davet etti. Toplantılarla vatandaşların sorunlarına çözümler aradıklarını belirten Gürlesin, "Amacımız, halk günlerine derdini çözüm bulmaya gelen hiçbir vatandaşımızı mutsuz, evlerine geri göndermemek. Vatandaşlarımızın derdine derman olmak adına hayata geçirdiğimiz her projemizi bir defalığına yapmıyoruz. Devamlılık arz etmesi de önemli. Halkımızla her fırsatta bir araya gelebilmek adına, süreklilik arz eden halk günlerimiz bu ay da devam etti. Geleneksel hale gelen halk günlerimizde, vatandaşlarımızı birebir dinliyor, gelen istek ve taleplerine göre, hangi belediye başkan yardımcımızın alanına giriyorsa yönlendirme yapıyorum" dedi.

İŞSİZLİK SORUNU İÇİN İŞKUR MASASI

Toplantılarda vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra geri dönüşler yaparak konuların takipçisi olduklarını belirten Gürlesin, "Eylül Ayı itibari ile halk günleri toplantılarında aramızda İŞKUR personelinden bir yetkili arkadaş bulunmaya başladı. Pamukkale Belediyesi olarak Denizli'de hiç uygulanmayan bir formatla vatandaşımızın iş sorununa da çözüm bulma noktasında çok önemli bir adım attığımızı düşünüyorum. Buraya işsizlik sorunu için gelen vatandaşlarımızı direkt İŞKUR yetkilileri ile buluşturup, başvuru yoksa yapmasını, varsa da yenilemesini sağlıyoruz. İşsiz olan vatandaşımızın ne iş yapabilir konusunda sorular sorarak, İŞKUR sisteminde uygun iş varsa eleman ihtiyacı olan işletme sahibiyle, iş arayan vatandaşımızı buluşturuyoruz" diye konuştu.

Deniz TOKAT /DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!