Başkan Gürkan'dan, Başkan Polat'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gürkandan, Başkan Polata ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2018 12:55

Başkan Gürkan'dan, Başkan Polat'a ziyaret

Haberin Devamı

Taha AYHAN/ MALATYA, (DHA) - BATTALGAZİ Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'da Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a görevinde başarılar dileyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın istifası ile boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığına Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat, yapılan değerlendirmeler sonrasında uygun görüldü. Sorumluluğu ve yükümlülüğü ağır olan bu yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin, Allah kolaylık versin" dedi. 
Kentin Büyükşehir olması ile birlikte iki merkez ilçenin Belediye Başkanları olarak beraber çalıştıklarını kaydeden Polat, "İki merkez ilçe olarak her zaman yardımlaşma içerisinde olduk. Dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük. Battalgazi ilçemize Battalgazi Belediyemiz ile birlikte hizmetler üreteceğiz. İnşallah koordineli bir şekilde, Malatya’mızı nasıl daha ilerileri taşıyabiliriz, daha yaşanabilir bir Malatya'yı nasıl oluşturabiliriz bunun gayreti içerisinde olacağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı Battalgazi Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!