Başkan Gürbüz uyanamadı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gürbüz uyanamadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 16:47

Gölbaşı’nda, 6 Ekim günü eşi ve kızıyla bir meclis üyesinin düğününe katılan Bala Belediye Başkanı Halil İbrahim Gürbüz, kendi kullandığı otomobiliyle Bala’ya dönerken İncek Bulvarı’nda kamyonla çarpıştı.

Haberin Devamı

Eşi Alev Gürbüz ile kızı Hilal Gürbüz’ün yara almadan kurtulduğu kazada Başkan Halil İbrahim Gürbüz, araç içinde sıkıştı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin araçtan çıkardığı İbrahim Gürbüz’ün kalbi olay yerinde 15 dakika durdu. Gürbüz, 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardından Gazi Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Kalbinin durması sırasında beyninde ödem oluştuğu için dört buçuk aydır hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Gürbüz’ün bedeni yenik düştü. Bala Belediye Başkanı Halil İbrahim Gürbüz, dün hayatını kaybetti. Gürbüz’ün cenazesi, bugün öğle namazının ardından ilçesi Bala’da toprağa verilecek.

Başkan Gürbüz uyanamadı

Haberin Devamı

3 DÖNEMDİR SEÇİLİYOR

1962, Bala doğumlu olan İbrahim Gürbüz, ilk, orta ve lise öğrenimini Bala’da tamamladıktan sonra Emniyet Genel Müdürlüğü’nde göreve başladı. Gürbüz, 20 yıl hizmet verdiği Emniyet Genel Müdürlüğü’ndeki görevinden, Bala Belediye Başkanlığı’na aday olmak için 2004’te istifa etti. MHP’nin adayı olarak girdiği seçimlerde başkanlığa seçildi. 2009’deki yerel seçimlerde ikinci kez Bala Belediye Başkanlığı’na seçilen Gürbüz, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk toplantısında MHP’den istifa edip, AK Parti’ye geçti. Gürbüz, AK Parti adayı olarak girdiği 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde, üçüncü kez seçildiği Bala Belediye Başkanlığı görevine devam ediyordu. Gürbüz, evli ve beş çocuk babasıydı.

BAKMADAN GEÇME!