Başkan Gümrükçüoğlu Gülcemal’i anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gümrükçüoğlu Gülcemal’i anlattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2018 18:00

Başkan Gümrükçüoğlu Gülcemal’i anlattı

Haberin Devamı

Aleyna BAYRAM/TRABZON,(DHA) - TRABZON Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentteki yürüyüş yolunda spor yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Sohbet ettiği vatandaşların taleplerini de dinleyen Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinin kentin en büyük yaşam alanı olacağını söyledi.

Hafta sonunu sokakta vatandaşlarla geçiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentteki yürüyüş yolunda spor yapan vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Sahil dolgu alanında yapılması planlanan Gülcemal projesi hakkında da vatandaşlara bilgi veren Başkan Gümrükçüoğlu, bu alanın Karadeniz’in en büyük yaşam alanı olacağını söyledi. Projeyle Trabzon’un toplamda 800 bin metrekare yaşam alanı kazanacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, projenin 3 ayrı etapta tamamlanacağını hatırlattı. Gümrükçüoğlu, “Birinci etap tahkimat alanında 250 bin metrekare alan elde etmiş bulunmaktayız. Bu alanda uygulanacak olan projenin hazırlanmasına devam ediyoruz. Bu çalışmamızı halkımızın taleplerine göre şekillendiriyoruz. Burası Karadeniz’in en büyük yaşam alanı olacaktır. Şehir merkezinin denizle bağlantısı en güzel şekilde yeniden tesis edilmiş olacaktır” dedi

Başkan Gümrükçüoğlu, Gülcemal projesinin 3 ayrı etabıyla kent halkının bu konudaki hemen hemen tüm taleplerine yanıt verebileceğini de sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!