Başkan Güler, yangın mağduru ailenin yarasını saracak

Güncelleme Tarihi:

Başkan Güler, yangın mağduru ailenin yarasını saracak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2018 12:14

Başkan Güler, yangın mağduru ailenin yarasını saracak

Haberin Devamı

Seyfullah SOLAK / SARICAKAYA,(Eskişehir),(DHA)- ESKİŞEHİR Sarıcakaya İlçesi Belediye Başkanı Faruk Güler, Kapukaya Mahallesi'nde bir evde çamaşır makinesinden çıktığı iddia edilen yangında mağdur olan Aydın çiftinin evini ziyaret ederek, yaralarının kısa sürede sarılacağını söyledi.

İddiaya göre Eskişehir'in Sarıcakaya İlçesi Kapukaya Mahallesinde Celal-Nilgün Aydın çiftinin evinde yangın çıktı. Çıkan yangın İtfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla kontrol altına alınarak kısa sürede söndürüldü. Çamaşır Makinesinin kısa devre yapması sonucu çıktığı ileri sürülen yangında geniş çaplı maddi zarar meydana geldi.

Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Aydın çiftinin yaşadığı evi ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Güler, ev sahiplerinden yangın ve oluşan hasarlar ile ilgili detaylı bilgi alırken, yaralarının kısa sürede sarılacağını söyledi. Güler “Benim ilçem ve vatandaşım hiçbir konuda mağdur olamaz. Aynı olay bugün onların yarın bizim başınıza gelebilir. İnşallah en kısa zamanda biz üzerimize düşen görev ne ise onu yerine getirerek vatandaşımızın bu kanayan yarasına merhem olmaya çalışacağız. Allah kimseye bu tür kötü olayları yaşatmasın" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!