Başkan Gül'den Orhan Okulu'ya 10 altın

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gülden Orhan Okuluya 10 altın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2018 10:02

Başkan Gül'den Orhan Okulu'ya 10 altın

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - 657'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemeri kazanan Orhan Okulu ile Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret ederek şampiyonluk sevincini paylaştı. Başkan Gül, Orhan Okulu'yu kutlayarak 10 tam altın hediye etti. 
Edirne'de düzenlenen 657'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Döşemealtı Belediyesi adına güreşerek 
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, başpehlivan Orhan Okulu ve belediye güreş takımı yöneticilerini ziyaretlerinde Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve meclis üyesi Özcan Çeliktaş karşıladı. Orhan Okulu'yu ve Başkan Genç'i kutlayan Gül, Okulu'ya bu başarısında dolayı 10 tam altın hediye etti ve plaket verdi.
'ANTALYA'YA BÜYÜK BİR ONUR YAŞATTINIZ'
Antalya belediyelerinin Kırkpınar'da 3 önemli başarıya imza attığını kaydeden Başkan Gül, "Kemer Belediyesi güreşçileri Büyük Orta Boyda birinciliği aldı ve başaltında final yaptı. En önemli başarıyı ise Döşemealtı Belediyemiz altın kemer alarak gösterdi. Orhan Okulu Antalya'mıza büyük bir onur yaşattı. İnşallah 3 kez üst üste kazanarak altın kemeri kalıcı olarak Antalya'mıza getirecektir. Buna yürekten inanıyoruz" diye konuştu.
'ÇALIŞTIK, İNANDIK VE KAZANDIK'
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de "Orhan Okulu ile altın kemeri ilçemize getirerek Döşemealtı tarihinde bir ilki başardık. Geçen yıl finalde kaçırmıştık. Bu yıl tüm sporcularımız iyi hazırlandı ve başarıya odaklandı. İnanarak gittik ve Allah nasip etti altın kemeri Antalya'mıza kazandırdık. Orhan'a çok teşekkür ediyorum. İnşallah altın kemeri kalıcı olarak Antalya'ya getirmek de nasip olur. Kemer Belediyesi sporcularını da tebrik ediyorum"  dedi.
BAŞKAN GÜL'E TEŞEKKÜR
Başpehlivan Orhan Okulu ise “Bu yıl Turgay Genç başkanımızın büyük maddi ve manevi desteğiyle çok iyi hazırlandık, inandık ve başarıya ulaştık. Altın kemeri Döşemealtı'na ve Antalya'ya armağan ediyorum. Ata sporumuza verdiği destekten dolayı Başkanımız Mustafa Gül'e de çok teşekkür ediyorum ve kutluyorum. Kemer Belediyesi takımımız başpehlivanlık kategorisine yeni güreşçiler çıkardı. İnşallah altın kemer ilçenize de nasip olur" dedi.
LAVİN GÜL İLGİ ODAĞI OLDU
Ziyarette Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün kızı Lavin ilgi odağı oldu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in elini öperek "Kemer'e hoş geldiniz" diyen Lavin Gül, Orhan Okulu'ya da sarılarak kutladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!