Başkan Gül'den karne hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gülden karne hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2018 11:17

Başkan Gül'den karne hediyesi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEMER Belediyesi, yarıyıl tatilinde ilçedeki tüm öğrencilere Antalya Hayvanat Bahçesi ve Akvaryum gezisi hediye etti.

Kemer Belediyesi ilçedeki tüm öğrencilerin yarıyıl tatilinde iyi vakit geçirmelerini sağlamak için hediye hazırladı. Beldibi'nden Çıralı'ya kadar bütün okullardaki öğrenciler yarıyıl tatili boyunca ücretsiz olarak Antalya Hayvanat Bahçesi'ne, birinci sınıf öğrencileri ise Antalya Akvaryum'a götürülecek.

HAYVANAT BAHÇESİ VE AKVARYUM

İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki tüm öğrencilerin velileri ile birlikte ücretsiz olarak katılabileceği Antalya Hayvanat Bahçesi Gezisi, 22, 24, 27, 29, 31 Ocak ve 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek. İlçedeki ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin velileriyle ücretsiz katılabileceği Antalya Akvaryum gezisi ise; 23, 28, 30 Ocak ve 4 Şubat günleri düzenlenecek.

ÜCRETSİZ ARAÇ KALKACAK

Her 2 gezi için de Tekirova Mahallesi Hizmet Binası, Çamyuva Mahallesi Hizmet Binası, Kuzdere Mahallesi Semt Evi, Arslanbucak Düğün Salonu, Kemer Belediyesi Ana Hizmet Binası, Göynük Mahallesi Hizmet Binası ve Beldibi Mahallesi Hizmet Binası önünden araç kaldırılacak. Gezilerde öğrenciler ile velilerin ulaşımı ve giriş ücretleri Kemer Belediyesi tarafından karşılanacak.

EĞİTİME TAM DESTEK

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kemer'deki öğrenciler çok şanslı çünkü arkalarında sosyal belediyecilik konusunda marka haline gelen bir Kemer Belediyesi var. Öğrencilere hem tablet hem de bisiklet dağıtan bunun yanında okulların altyapı temizlik, bakım çalışmalarını yapan ilk ve tek belediyeyiz. Bugüne kadar 4 bin öğrencimizi tablete, 3 binden fazla öğrencimizi bisiklete kavuşturduk. Öğrencilerimizin başarılarını teşvik için sömestir tatilinde de Hayvanat Bahçesi ve Akvaryum gezileri düzenliyoruz. Tüm öğrencilerimize iyi eğlenceler dilerim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!