Başkan Gül ve Neşe Gül evlendi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gül ve Neşe Gül evlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2015 15:13

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile bir süredir birlikte yaşadığı, 2 çocuğunun annesi Neşe Gül, ilçe stadyumunda 3 bin 500 kişinin katıldığı düğün töreniyle evlendi.

Haberin Devamı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 20 yıl önce ayrıldığı eşinden 13 yıllık mahkeme süreci sonucu boşanarak, uzun süre birlikte yaşadığı Neşe Gül ile evlendi. 2 günlük düğün merasiminin ilki dün ilçe stadyumunda düzenlendi. Misafirleri stat girişinde Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Yüksel, Ahmet Can, Nuray Minta ve Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta karşıladı.

Başkan Gül ve Neşe Gül evlendi

Törene, KKTC Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, MHP Antalya 1’inci sıra milletvekili adayı Mehmet Günal, parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri, turizmciler ve ilçede yerleşik yaşayan yabancılardan oluşan yaklaşık 3 bin 500 davetli katıldı.

Haberin Devamı

Başkan Gül ve Neşe Gül evlendi

'İKİNCİ BAHAR'LA DANS ETTİLER

Tören alanına girişte alkışlarla karşılanan Mustafa Gül ve Neşe Gül, ’ikinci bahar’ şarkısı eşliğinde dans etti. Çiftin 16 yaşındaki oğlu İsmail ile 22 aylık kızı Lavin de danslarına eşlik etti. Sonrasında konuşan Başkan Mustafa Gül, özellikle son 15 yıldır siyasi olarak en fazla üstüne gelinen konunun da böylelikle sonlanmış olduğunu söyledi.

Başkan Gül ve Neşe Gül evlendi

İKİNCİ DÜĞÜN YAPILACAK

Düğün töreninde daha sonra Hüseyin Kağıt sahneye çıktı. Gül çifti sahnede Hüseyin Kağıt’ın söylediği şarkılara oynarken, davetliler de onlara katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Başkan Mustafa Gül, sahnede davul şov yaptı. Gece yakılan kına ve havai fişek gösterilerinin ardından son buldu. Gül çifti için Barut Otel’de bugün ikinci düğün töreni yapılacak.

Başkan Gül ve Neşe Gül evlendi

BAKMADAN GEÇME!