Başkan Gül öğrencilere başarılar diledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gül öğrencilere başarılar diledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2018 12:38

Başkan Gül öğrencilere başarılar diledi

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi Başkanı Mustafa Gül, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda "Geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı, fedakar öğretmenlerimize emanet ediyorum" dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Gül, mesajında şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Öğretmenler. Yeni nesli, cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister. Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir. Sizin başarınız, Cumhuriyetin başarısı olacaktır' sözünden hareketle 2018- 2019 eğitim öğretim yılını kutluyor ve geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı, fedakar öğretmenlerimize emanet ediyorum. Bu duygu, düşüncelerle yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize ve ailelerine, fedakar ve onurlu mesleği temsil eden öğretmenlerimize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken, tüm eğitim camiasına başarılı eğitim yılı geçirmelerini temenni ediyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!