Başkan Gül aşure dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gül aşure dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2017 17:40

Başkan Gül aşure dağıttı

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen Aşure Günü'nde Başkan Mustafa Gül aşure dağıttı.

Muharrem ayının onuncu günü eda edilen Aşure Günü'nde Kemer Belediyesi tarafından Kemer Halk Pazarı'nda kurulan stantlarda aşure dağıtıldı. İlçe Garnizon Komutanı Yasin Berçin, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Hasan Özak, Kemer Belediyesi başkan yardımcıları Ahmet Can ve Kemal Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Semih Top, CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur ve belediye birim müdürlerinin katıldığı etkinlik, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş'in eşliğinde yapılan dualarla başladı. Çevredeki turistler de dualara eşlik etti.

Duaların ardından Belediye Başkanı Mustafa Gül, kazanın başına geçerek Kemerliler ve turistlere aşure ikram etti. Muharrem ayının Kemerlilere ve İslam alemine bolluk, bereket ve huzur getirmesini dileyen Başkan Gül, "Geleneksel hale getirdiğimiz aşure dağıtım törenlerine bu yıl da hemşehrilerimiz sağ olsun yoğun ilgi gösterdi. İlçemizde bulunan turistler için de ilginç bir etkinlik oldu. Ekibime ve katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!