Başkan Görmez Dernek Temsilcileriyle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Görmez Dernek Temsilcileriyle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2016 12:22

TORBALI BELEDİYE BAŞKANI ADNAN YAŞAR GÖRMEZ, İLÇEDEKİ KANAAT ÖNDERLERİYLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KAHVALTI BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR. DERNEK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞAN GÖRMEZ, PROGRAMDA 22 AYDA YAPILAN BELEDİYE HİZMETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçedeki dernek temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.
Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçedeki kanaat önderleriyle gerçekleştirdiği kahvaltı buluşmalarına devam ediyor. Dernek temsilcileriyle buluşan Görmez, programda 22 ayda yapılan belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi. Torbalı’da çok şeyin değiştiğini ifade ederek, "Torbalı çok büyük bir ilçe. Gerek nüfusuyla gerekse ekonomik gelişmişliğiyle Türkiye’nin gözde ilçelerinden birisi. İçinde bulunduğumuz dönem bize göre Torbalı’nın altın çağı olarak adlandırılmayı hak ediyor; çünkü yerel ve genel iktidar Torbalı’yı ileriye taşıyacak hamleler için el ele vermiş durumda. Bizler de görevde olduğumuz 22 aylık süre zarfında Torbalı’da önemli ve güzel işlere imza attık. Hükümetimizin güçlü desteğini arkamızda hissettiğimiz için klasik Belediyeciliğin ötesinde işleri alnımızın akıyla tamamladık. Torbalı bu son aylarda kamusal yatırımlarda şaha kalktı. Torbalı’nın en önemli eksikliklerinden birisi olan yeni ve modern bir devlet hastanesinin inşaatını tamamladık. Yine aynı şekilde Torbalı’ya yeni bir SGK hizmet binası kazandırdık. Huzur evinin yapımını tamamlayarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devrini gerçekleştirdik. Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi projesini hayata geçirerek Torbalı’yı bütün bölgenin çekim merkezi yapacak olan bir işe giriştik. Şimdi de Torbalı’nın en önemli önceliklerinden birisi olan bir devlet üniversitesi için girişimlerde bulunuyoruz" dedi.
Derneklerin üyeleri de programda söz alarak ilçenin sorunlarını aktardı. Başkan Görmez, ilçeyi ortak akılla yönetmeye önem verdiklerini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!