Başkan Gönenç Sporcu Çocuklar Ve İşçilerle Yeni Yılı Kutladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gönenç Sporcu Çocuklar Ve İşçilerle Yeni Yılı Kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2016 13:30

BERGAMA'NIN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI MEHMET GÖNENÇ, YENİ YILI İLÇENİN GENÇ SPORCULARI VE BELEDİYE TEMİZLİK İŞÇİLERİ İLE BİRLİKTE PASTA KESEREK KUTLADI.

Bergama’nın genç Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, yeni yılı ilçenin genç sporcuları ve belediye temizlik işçileri ile birlikte pasta keserek kutladı.
Bergama’nın CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, yeni yıla işçiler ve kentin genç sporcularıyla ’merhaba’ dedi. İlk önce voleybol, basketbol, tekvando ve badminton branşlarında ter döken Bergama Belediyespor’un genç yetenekleri ile bir araya gelen Başkan Gönenç, tüm sporculara hediyeler vererek, 2016’nın şampiyonluklarla dolu bir yıl olmasını diledi. Daha sonra Bergama Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işçileri ile buluşan Başkan Gönenç, kente verdikleri hizmet ve emeklerinden dolayı işçilere teşekkür ederek işçilerle sohbet etti. Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Atlam ve Disk Genel-İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Şükret Sevgener’in de eşlik ettiği ziyarette konuşan Başkan Gönenç, "Kentin temizliğine vermiş olduğunuz önem ve emekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Özellikle havaların soğuduğu şu günlerde zaman zaman zor şartlarda çalışmak zorunda kalıyorsunuz. Hepinize kolaylıklar diliyorum. Umuyorum ki yeni yıl hepimiz için güzelliklerle, sağlıkla ve huzurla geçer” dedi. Temizlik işçileri de, Başkan Gönenç’e vermiş olduğu desteklerden dolayı çiçek takdim ederek teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!