Başkan Gökhan: Yönetimin her aşamasında kentliyle beraberiz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gökhan: Yönetimin her aşamasında kentliyle beraberiz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2018 17:26

Başkan Gökhan: Yönetimin her aşamasında kentliyle beraberiz

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, düzenlediği basın toplantısında yaptıkları çalışmaları anlattı. 

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlediği basın toplantısına başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sözlerine Srebrenitsa Katliamını anarak başladı. Başkan Gökhan, belediyenin yürüttüğü çalışmaları anlattı. "Yatırımları yaparken, aynı zamanda da halkla bire bir ilişki içinde olduğumuz etkinlikleri yapıyoruz" diyen Gökhan, şöyle devam etti:

"Konserler yapıyoruz, mekanlar açıyoruz, plajlar yapıyoruz, sinema günleri yapıyoruz, festivaller yapıyoruz, her ay kültür sanat etkinlikleri yapıyoruz, müzeler açıyoruz. Çok çeşitli etkinliklerimiz var. Ama aynı zamanda Belediye binamızı yapıyoruz, Barbaros Kreşimizi yapıyoruz, Barış Kordonumuzu yeniden düzenliyoruz, Halk Bahçesi yenileme çalışmaları devam ediyor. Güzelyalı ve Dardanos’un altyapı çalışmalarını yaparken, arıtma tesisini de yapıyoruz. Yeni bir çalışmamız var. Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nin yan tarafına Çocuk Bilim Merkezini yapıyoruz. Kale Seramik ile beraber yapılacak olan Çocuk Bilim Merkezinin zemin iyileştirmesi başladı. Bu arada sosyal konutlar ile ilgili çaba gösteriyoruz. Bakanlığın burayı riskli alan ilan etmesini bekliyoruz. Birçok alanda, sadece Belediyenin yapmakla görevli olduğu işleri değil halka birebir dokunan, sosyal yardımlardan tutun, engellilerden tutun, birçok konuda halkla birlikte, mahalle meclislerimizle birlikte, her aşamada Çanakkale halkımızla beraber işlerimizi yürütüyoruz."

'HER YAPTIĞIMIZIN HESABINI VERİYORUZ'

Kamu kaynaklarının kullanımına da ayrı bir özen gösterildiğini ifade eden Başkan Ülgür Gökhan, “Biz kamu kaynaklarını kullanırken çok dikkat ediyoruz. Vatandaş onun için de oy veriyor bize. Kaynaklarımızı nasıl kullandığımız da takip ediliyor. Bunun hesabını veriyoruz. Biz şeffaf belediyeyiz. Bizim gizli ve hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yok" diye konuştu.

'ÇANAKKALE’DE İNSANLAR MUTLU YAŞIYOR'

Vatandaşların Çanakkale'de yaşama sevincini hissettiğini belirten Gökhan, şöyle konuştu: 

"Biliyorsunuz açık hava sinema gecelerimiz başladı. Büyük ilgi görüyor. Şimdi bir talep var, gösterimlerin yapıldığı ekranın büyütülmesi ile ilgili. Seneye büyük ekran koyacağız. O bile büyük ilgi görüyor. Birbirini tanımayan insanlar bir araya geliyorlar, beraber film izliyorlar. O insanlar bu kentte yaşama sevincini hissediyorlar. Mühim olan bunu hissettirebilmek. İkilik olmadan, taraf olmadan, kimseyi kayırmadan, kimsenin siyasi, etnik, dinsel görüşüne bakmaksızın her insanı mutlu etmek için çalışan yönetimlere halk destek veriyor. Çanakkale’de de insanlar mutlu yaşıyorlar ve mutlu yaşamaya devam edecekler."

Başkan Gökhan, toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mustafa SUİÇMEZ/ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!