Başkan Genç: Şehirler doğru inşa edilmelidir

Güncelleme Tarihi:

Başkan Genç: Şehirler doğru inşa edilmelidir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2018 17:06

Başkan Genç: Şehirler doğru inşa edilmelidir

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN’un Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kur'an ve Hayat başlıklı 15’nci Tefsir Anabilim Dalı Koordinasyon Toplantısı'nın son gününde katılımcılarla bir araya geldi. Başkan Genç, medeniyetin sürdürülebilmesi için şehirlerin doğru inşa edilmesi gerektiğini söyledi.

 

Canik Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi işbirliği ile düzenlenen ‘Kur'an ve Hayat’ konulu 15’ nci Tefsir Anabilim Dalı Koordinasyon Toplantısı sona erdi. Toplantının kapanış konuşmasını yapan Başkan Osman Genç, "3’ncü bin yılda medeniyetin sürdürülebilmesi için şehirlerin mutlaka doğru inşa edilmesi gerekiyor. Çünkü medeniyetler şehirlerden doğuyor. Biz de Canik Belediyesi olarak bunun için de çalışmalar yapıyoruz. Sadece fiziki değil, sosyal ve kültürel gelişime yönelik, insanları psikolojik olarak da olumlu etkileyecek çalışmalara öncelik veriyoruz. Özellikle çocuklarımızın milli ve manevi değerlerimizle yetişmesi için değerler eğitimini alacakları sıbyan mektepleri yapıyoruz" dedi.

 

Toplantının sonunda OMÜ İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Okuyan, toplantıya katkılarından dolayı Başkan Genç'e plaket verdi.

 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!