Başkan Genç koltuğu 6 yaşındaki Uygar'a bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Genç koltuğu 6 yaşındaki Uygara bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 12:04

Başkan Genç koltuğu 6 yaşındaki Uygar'a bıraktı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kendisini ziyarete gelen kreş öğrencilerini ağırladı. Başkan Genç, koltuğu 6 yaşındaki Uygar Büyükkara'ya bıraktı. Minik başkanın ilk talimatı kreşlerinin önüne Atatürk büstü ve evlerinin yakınına park yapılması oldu.

İlçede faaliyet gösteren Beşparmak Çocuk Kreşi öğrenci ve öğretmenleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay genç'i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Genç ellerinde Türk bayraklarıyla kendisini ziyarete gelen minik misafirlerini odasının kapısında karşıladı.

Başkan Genç ile sohbet eden kreş öğrencileri, hazırladıkları şiirleri okudu. Minik ziyaretçileriyle tek tek ilgilenen Başkan Turgay Genç, koltuğunu 6 yaşındaki Uygar Büyükkara'ya teslim etti. Büyükkara koltuğa oturur oturmaz ilk talimatını özel kalem müdürlüğüne verdi. Kreşlerinin önüne Atatürk büstü, evlerinin önüne ise çocuk parkı isteyen minik başkan, "İleride belediye başkanı olmak istermisin" sorusuna, "Ben büyüyünce aşçı olmak istiyorum. Hem pastaları seviyorum hem de yapması çok eğlenceli" yanıtını verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!