Başkan Genç, çocuklarla fidan dikti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Genç, çocuklarla fidan dikti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2016 16:17

Başkan Genç, çocuklarla fidan dikti

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencileriyle birlikte Pelitli Mahallesi'nde bulunan Afet Evleri Parkı'nda fidan dikimi yaptı.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden, çocukları fidan dikiminin önemi hakkında bilgilendiren Başkan Genç, çevre dostu belediyecilik felsefesiyle hareket ettiklerini belirterek şunları söyledi:

“'Bir fidan, bir insan' kampanyası çerçevesinde Ortahisar'ı ağaçlandırma çalışmalarına aralıksız devam edeceğiz. Gelecekte Ortahisar'ı yönetecek çocukların bu bilinçle yetişmesini amaçladık. Pelitli’de çocuklarla birlikte fidan dikerek çok güzel bir faaliyet yapıyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi temel hedefimiz, yeşili artırmak. Pelitli'de doğalgaz çalışmaları da devam ediyor. Bir taraftan mahalleyi en temiz hava koşullarına ulaştırmak, bir taraftan da yeşili artırarak daha yaşanabilir hale getirmek için çalışıyoruz. Buradaki en büyük projemiz, kuzeyde bulunan kentsel dönüşüm projemizdir. Nihayetinde Pelitli'de güzel çalışmalar oluyor. Altyapısıyla, yerleşkeleri, yeşili ile mahalleyi daha güzel standartlara kavuşturacağız.” 

Başkan Genç, birlikte fidan diktiği çocuklara teşekkür etti, derslerinde de başarılar diledi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!