Başkan Feyzioğlu, Anneler Günü’nde şehit annelerini yalnız bırakmadı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Feyzioğlu, Anneler Günü’nde şehit annelerini yalnız bırakmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 16:23

Başkan Feyzioğlu, Anneler Günü’nde şehit annelerini yalnız bırakmadı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar ve vakıf üyeleri ile birlikte Cebeci Askeri Mezarlığı'nda, çocuklarının kabirlerini ziyaret eden şehit annelerinin Anneler Günü'nü kutladı.
Cebeci Askeri Mezarlığı'nda şehit aileleriyle kucaklaşan TBB Başkanı Feyzioğlu, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak, "Tüm şehit anneleri bizim annemiz. Tüm millet onların evladı. Burası millet olmanın ne demek olduğunu iliklerimize kadar hissettiğimiz bir yer. Cenab-ı Allah tüm şehitlerimizden ve gazilerimizden razı olsun" dedi.
‘BİZ DE ONLARIN YANINDAYIZ’
Şehit yakınlarıyla tek tek konuşan Vakıf Başkanı Aylar ise, "Şehit anneleri için gerçekten zor bir gün. Çocuklarını, evlatlarını, fidanlarını yetiştirmişler. Bu ülkeye yiğitlerini feda etmiş kahraman annelerimiz buradalar. Biz de onların yanındayız" diye konuştu.
‘ANNELER GÜNÜ DEĞİL, HER GÜN ÇOK ZOR’
Şehit Hava Pilot Mustafa Tanış'ın annesi Yurdagül Tanış, en acı günlerinden birisini yaşadığını ve oğlunu kaybettiğinden beri her günün çok zor geçtiğini söyledi. Tanış, "Sözün bittiği yer. Oğlumu 2015'te şehit verdim. Pilottu. Konya'da düştü uçağı. Kara haberi aldığımızdan beri üzüntümüzü yaşıyoruz. Sadece Anneler Günü değil, her gün çok zor. Diyecek bir şey yok" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!