Başkan Fethi Yaşar, belediye çalışanları ile bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Fethi Yaşar, belediye çalışanları ile bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2018 14:30

Başkan Fethi Yaşar, belediye çalışanları ile bayramlaştı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde belediye çalışanları ile bayramlaştı.
Gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde mesai arkadaşlarıyla bayramlaşan Başkan Yaşar’a, CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, CHP Ankara il yöneticileri, Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör ve ilçe yönetimi, Başkan Yardımcıları Hüseyin Boran, Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da eşlik etti.
‘KİN VE NEFRETİN OLMADIĞI BAYRAMLAR DİLİYORUM’
Toplumun öncelikli olarak barışa ve huzura ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Yaşar, “Millet olarak huzur ve barış içinde yaşamak istiyorsak öncelikli olarak birbirimize saygı göstermeyi ve dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Göreve geldiğimiz günden beri kimseyi ötekileştirmeden, dil, din, ırk farkı gözetmeksizin her vatandaşımıza eşit hizmet götürmeyi hedef edinerek çalışmalarımızı bu yönde planladık. Cami de yaptık Cemevi’de. Çünkü bizim dinimizde insanları ayrıştırmak yerine hoşgörülü olmak temel esastır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği bu topraklarda insanlar arasında barışın egemen olması için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz ” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!