Başkan Eşkinat'tan süt üreticilerine destek projesi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Eşkinattan süt üreticilerine destek projesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 13:35

Başkan Eşkinat'tan süt üreticilerine destek projesi

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın merkez Süleymanpaşa İlçesi Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ilçenin kırsal mahallelerinde kalkınmaya yönelik bir projeyi masaya yatırmak üzere, Tekirdağ'ın önde gelen isimleri ile bir araya geldi.

Türkiye Tasarım Vakfı'nın geliştirdiği bir proje ile ilgili belediyeden destek istediğini ifade eden Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, projenin Süleymanpaşa'da süt üreticiliği yapan vatandaşların gelirlerini önemli ölçüde arttıracağına inandığını belirtti. Konunun uzmanlık alanı tarım ve hayvancılık olan isimlerle masaya yatırılması gerektiği düşüncesinden hareket ederek bir toplantı düzenleyen Eşkinat, konuyu tartışmak üzere Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Süleymanpaşa Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı, Süleymanpaşa Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şerif Baykut, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Arslan, Tekirdağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti ve akademisyenler ile bir araya geldi.

Toplantıda, proje hakkında katılımcılara bilgi veren Eşkinat, katılımcıların talebi doğrultusunda Türkiye Tasarım Vakfı temsilcisi Faruk Malhan'ı arayarak bilgi istedi. Malhan, tele-konferans yöntemi ile proje hakkında detaylı bilgiler verdi. Eşkinat, toplantıya katılan isimlere teşekkür ederken, bu toplantıları daha sık yaparak farklı projeler geliştirilmesi için işbirliği içinde bulunma çağrısı yaptı. Öneri katılımcılar tarafından da beğeniyle karşılandı



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!