Başkan Eşkinat Ünlü Yazarları Bisanthe Oda Müziği Festivali’ne Davet Etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Eşkinat Ünlü Yazarları Bisanthe Oda Müziği Festivali’ne Davet Etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 18:25

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI EKREM EŞKİNAT, HÜRRİYET GAZETESİ YAZARI DOĞAN HIZLAN'I FESTİVALE DAVET ETTİ.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 7-12 Şubat tarihleri arasında şehrimizde ilk defa düzenlenecek “Süleymanpaşa Belediyesi Bisanthe Oda Müziği Festivali” için Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç ve Hürriyet Gazetesi yazarı Doğan Hızlan’ı ziyaret ederek, festivale davet etti.
Süleymanpaşa Belediyesi Bisanthe Oda Müziği Festivali Genel Sanat Koordinatörü Kemal Küçük ile birlikte etkinliğe davet etmek üzere Doğan Hızlan ile bir araya gelen Eşkinat, Hızlan ile sohbet edip 7-12 Şubat tarihleri arasındaki organizasyona kendisini davet etti.
“SÜLEYMANPAŞALI SANATSEVERLERE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATACAĞIZ”
Hürriyet Gazetesi Yazarı Doğan Hızlan’ın ardından Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç ile bir araya gelen Başkan Eşkinat, Hıncal Uluç’u da Süleymanpaşa Belediyesi Bisanthe Oda Müziği Festivali’ne davet ederken, “Şehrimizde ilk defa oda müziği festivali düzenleyeceğiz. İstanbul Camerata Barok, Marsyas Flüt Dörtlüsü, Tangoneva, Gökhan Aybulus - Orhan Ahıskal, Esra Abacı Akcan - Andrei Gavrilov, Bozok Quartet ve Şef Oğuzhan Balcı’nın yönetiminde Orkestra İstanbul konserleri ile Süleymanpaşalı sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatacağız. Düzenleyeceğimiz oda müziği festivalimizde sizi de aramızda görmek isteriz.” ifadelerini kullandı.
“SANAT ADINA KİM İLERİ DOĞRU BİR ADIM ATARSA BEN ONU DAHA DA İLERİ İTERİM”
Süleymanpaşa Belediyesi Bisanthe Oda Müziği Festivali girişiminden dolayı Başkan Eşkinat’ı kutlayan ünlü yazar Hıncal Uluç ise; “Sanat adına kim ileri doğru bir adım atarsa ben onu daha da ileri iterim. Bizim görevimizdir bu. İstanbul’un dibinde karmaşadan uzak bir şekilde insanların ayağına sanatı götürdüğünüz için sizleri kutlarım. Süleymanpaşa Belediyesi Bisanthe Oda Müziği Festivali’nde programım uygun olması durumunda bende orada olmak isterim” şeklinde konuştu.
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ BİSANTHE ODA MÜZİĞİ FESTİVALİ PROGRAMI
Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde saat 20.00’de başlayacak konserlerin programı ise şu şekilde oluştu:
“5 Şubat Cuma İstanbul Camerata Barok, 6 Şubat Cumartesi Marsyas Flüt Dörtlüsü, 8 Şubat Pazartesi Tangoneva, 9 Şubat Salı Gökhan Aybulus - Orhan Ahıskal, 10 Şubat Çarşamba Esra Abacı Akcan - Andrei Gavrilov. 11 Şubat Perşembe Bozok Quartet. 12 Şubat Cuma Orkestra İstanbul - Şef Oğuzhan Balcı.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!