Başkan Eşkinat, Muhasebeciler Odası’nın düzenlediği kokteyle katıldı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Eşkinat, Muhasebeciler Odası’nın düzenlediği kokteyle katıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 14:34

Başkan Eşkinat, Muhasebeciler Odası’nın düzenlediği kokteyle katıldı

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)-TEKİRDAĞ'ın Süleymanpaşa ilçesi Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın 1-7 Mart arası kutlanan Muhasebe Haftası dolayısıyla düzenlediği kokteyle katıldı.

Tekirdağ SMMM Odası Başkanı Nedim Arslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kokteyle Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve çok sayıda oda başkanı ile muhasebeci ve mali müşavir katıldı.

EŞKİNAT: STK’LAR DEMOKRASİLERİN TEMEL KURUMLARINDANDIR

Sivil toplum kuruluşlarının, demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olduğunu ifade eden Eşkinat, tüm muhasebeci ve mali müşavirlerin Muhasebe Haftasını kutladı. Eşkinat, “Demokrasiyi içselleştirmemizin temelinde yatan kurumlar, meslek örgütleri, odalar, sendikalar, dernekler ve vakıflar gibi sivil toplum kuruluşlarıdır. Biz Süleymanpaşa Belediyesi olarak STK’ların demokraside tabanın denetim işlevini yerine getirmede önemli bir işlevi olduğuna inanıyoruz. Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın mesleki örgütlenme dışında bu toplumsal görevinin de bilincinde olarak çalışmalar yürüttüklerini biliyor ve takdir ediyoruz. Tüm muhasebeci ve mali müşavirlik mesleğini icra eden vatandaşlarımızın bu meslek haftasını kutluyorum,” diye konuştu. Eşkinat, kokteylde Tekirdağ SMMM Odası üyeleri ile de bir süre sohbet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!