Başkan Ertürk'ten, 10 Nisan'da anlamlı ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ertürkten, 10 Nisanda anlamlı ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 13:22

Başkan Ertürk'ten, 10 Nisan'da anlamlı ziyaret

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN (Ankara), (DHA) - KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 10 Nisan Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun yıl dönümü nedeniyle, Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu ve Polis Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ertürk, ilk olarak İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Doğan'a çiçek takdim etti. Ertürk daha sonra, ilçe emniyet müdürlüğünde görevleri başındaki polisleri tek tek ziyaret ederek, karanfil hediye etti. 
‘HUZUR VE GÜVEN İÇİN ÇALIŞIYORLAR’
Başkan Ertürk, 173 yıllık köklü bir maziye sahip olan Türk polisinin, ülkemizde asayişin, huzurun, güvenliğin, hak ve özgürlüklerin korunması için fedakârca faaliyet gösterdiğini kaydetti. Ertürk, “Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir. Kahramankazan’ın bir huzur kenti olmasında emniyet personelinin katkısı büyüktür. Vatandaş ile devlet arasında köprü kuran, milletimizin huzurunun ve güvenliğinin sağlanması için özverili bir şekilde gece gündüz çalışan Türk polisi, görevlerini gelecekte de başarılı bir şekilde sürdürecektir. Türk Milleti'nin huzur ve güvenliği için şehit ve gazi olan polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm emniyet teşkilatı mensuplarının, polis haftasını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!