Başkan Ertürk’e, ANKA’dan anlamlı ödül

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ertürk’e, ANKA’dan anlamlı ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 13:23

Başkan Ertürk’e, ANKA’dan anlamlı ödül

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN (Ankara), (DHA) – KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Azerbaycan Halk Dansları Topluluğu (ANKA) tarafından Ankara Atlıspor Kulübü Tesisleri’nde gerçekleştirilen “Odlar Yurdu Azerbaycan” isimli dans gösterisine katıldı.
Gösteriye Başkan Ertürk’ün yanı sıra Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim ile çok sayıda davetli katıldı. Gecede ANKA’nın minik dansçıları Kafkas ve Azeri halk danslarından oluşan bir gösteri sergiledi. Dans gösterisi etkinliğe katılanlardan büyük alkış aldı. 
‘CAN KARDEŞİMİZ AZERBAYCAN’
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, etkinlikte Anadolu ve Kafkas halk danslarına ve kültürüne yaptığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü. Başkan Ertürk, ödülünü ANKA Başkanı Derya Akdemir’in elinden aldı. Ertürk burada yaptığı konuşmada, bu anlamlı ödüle layık görülmekten dolayı oldukça mutlu olduğunu belirterek, “Bu etkinlik tek millet iki devlet anlayışının en anlamlı şekilde yansımasıdır. Kültürlerimiz, danslarımız, kaderimiz ortak. Buradan can kardeşimiz Azerbaycan’a selamlar gönderiyoruz. Bu kültürün yaşatılması için çalışan ANKA’ya şükranlarımı sunuyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!