Başkan Ertürk inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ertürk inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2018 10:18

Başkan Ertürk inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu

Haberin Devamı

ANKARA,(DHA)-KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçede faaliyet gösteren inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Ertürk, inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhit, mimar ve mühendislerin ekonomiye önemli katkıları olduğunu belirterek, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
Başkan Ertürk, Kahramankazan İnşaat Müteahhitleri Derneği (KİMDER) tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Kahramankazan’daki bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda KİMDER üyesi müteahhit, mimar ve mühendisler katıldı. Toplantıda inşaat sektörüne ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. KİMDER üyeleri sektöre ilişkin bilgi verirken, talep ve isteklerini iletti. Ertürk, büyük bir dikkatle dinlediği sektör temsilcilinin talep ve isteklerine ilişkin notlar aldı.

'HER ZAMAN YANINIZDAYIZ'

Başkan Ertürk, belediye başkanı seçildiği 2004 yılı öncesinde 'Kazan Köyü' olarak adlandırılan ilçelerinin geride kalan 14 yıllık süreçte aldığı yatırımlar ve yapılan projelerle başkentin metropolilçeleri arasına girmeyi başardığını söyledi. Kahramankazan’daki bu değişim ve gelişimde inşaat sektörünün büyük bir katkısı olduğunu anlatan Ertürk, "Ankara’nın en hızlı gelişen dış ilçesiyiz, Türkiye’de de bu alanda ilk sıralardayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle, hep birlikte yarattığımız Kahramankazan mucizesi yalnızca Türkiye’de değil, yurt dışında da takip ediliyor ve örnek oluyor. İnşallah 24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye’nin bu büyümesi daha da artarak devam edecek. İnşaat sektörünün olan destek ve katkımız her zaman sürecek ve yanınızda olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!