Başkan Ertürk, ilçeyi vatandaşlar ve STK'larla yönetiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ertürk, ilçeyi vatandaşlar ve STKlarla yönetiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 11:41

Başkan Ertürk, ilçeyi vatandaşlar ve STK'larla yönetiyoruz

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Kahramankazan İlçesindeki sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle yemekte bir araya gelen Belediye Başkanı Lokman Ertürk, görüş ve düşüncelerini dinleyip, fikir teatisinde bulundu. Ertürk, belediye başkanı seçildiği 2004 yılından itibaren ilçelerini STK'larla, halkla, çocuklarla birlikte yönettiklerini söyledi. 
Kahramankazan Belediyesi ve Kahramankazan Kent Konseyi, ilçe genelinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine akşam yemeği verdi. Belediyende düzenlenen akşam yemeğine Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve Kent Konseyi Başkanı Gültekin Oğuz ile ilçede faaliyet gösteren 38 sivil toplum kuruluşunun temsilcileri katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen yemekte, ilçeye ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.
13 YILDIR BİRLİKTE YÖNETİYORUZ
Belediye Başkanı Lokman Ertürk, yemeğe katılan STK temsilcilerine teşekkür etti, seçildiği 2004 yılından itibaren katılımcı belediye modeli ile ilçeyi yönettiklerini anlattı. Ertürk, "Başkan olduğum 13 yıl boyunca ilçemizde ne yaptıysak ve yapmaya çalıştıysak, ilçemizdeki STK'lar başta olmak üzere, çocuklarımızın, vatandaşlarımızın fikirlerini aldık. Onlarla birlikte hareket ettik. Karşı görüşleri dinledik, ilçemiz için neyin yararlı olacağına neyin olmayacağına birlikte karar verdik. Bu kapsamda 13 yıl önce Kazan köyü olarak adlandırılan ilçemiz artık,  başkentin metropol ilçeleri arasına girdi. Bunu hep birlikte başardık" diye konuştu. 
Başkan Ertürk, bundan sonra da ilçe halkı ve STK'larla birlikte yollarına devam edeceklerini belirterek, daha modern, yaşanılabilir bir Kahramankazan için çalışacaklarını söyledi.  
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!