Başkan Eroğlu'ndan 30 Ağustos mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Eroğlundan 30 Ağustos mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 15:15

Başkan Eroğlu'ndan 30 Ağustos mesajı

Haberin Devamı

TOKAT,(DHA) - TOKAT Belediye Başkanı  Eyüp Eroğlu, 30 Ağustos Zaferi’nin 96’ncı yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. 
Ağustos ayının zaferler ayı olduğunu belirten Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, ''Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 96'ıncı yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz'' dedi. Başkan Eroğlu, mesajında şu cümlelere yer verdi:
''Büyük Taarruz esasen birliğini ve bütünlüğünü her şeye rağmen korumuş olan Türk milletimizin muazzam bir ayağa kalkış hamlesidir. 1071 tarihinde Malazgirt’te başlayan şanlı yürüyüş Kosova’dan Otlukbeli’ne, Çaldıran’dan Mohaç’a uzanan ve Çanakkale’de Anafartalar ve Conkbayırla abideleşen Türk milletinin başarıları, Büyük Taarruzla taçlanmıştır. Türk Milleti’nin 30 Ağustos'ta olduğu gibi 15 Temmuz'da da alnının akıyla vatan mücadelesinden zafer ile çıkmıştır. 30 Ağustos Zaferini yaşatan milli ruh günümüzde de devam ediyor. 15 Temmuz’da da aynı milli ruhla ülkemizin bütünlüğünü muhafaza ettik. Hiç bir güç, Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacak. Bu kapsamda, dünden aldığımız ilhamla, gelecekte daha huzurlu ve güçlü olacağımıza yönelik inancımızı hiçbir zaman kaybetmemiz gerekmektedir. Bu büyük zaferin kazanılmasında başta Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere milletimize eşsiz zaferler kazandıran, tüm şehitlerimizle gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyor, Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm Tokatlıların Zafer Bayramını kutluyorum.''

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!