Başkan Erkoç'tan, MHP'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Erkoçtan, MHPye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 15:47

Başkan Erkoç'tan, MHP'ye ziyaret

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ,(DHA)- KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapılan kongreyle MHP İl Başkanlığı'na seçildikten sonra kendisini ziyaret eden Ertuğrul Doğan ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu.
Ertuğrul Doğan ve ekibine görevinde başarılar dileyen Başkan Fatih Mehmet Erkoç, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ve bu süreçte yerli ve milli kadroların hep omuz omuza durdurduğunu söyledi. Erkoç, şöyle konuştu:
"Türkiye'miz adeta bir ablukaya alınmakta. Buna karşın Saygıdeğer Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Bahçeli başta olmak üzere Türkiye'mizde birçok yerli ve milli duyguya sahip insanlar bu kuşatmaya karşı, terör örgütlerine karşı omuz omuzalar. Bunu da tüm dünya görmekte. Biz bugün burada Sayın İl Başkanıyla da şehrimizle, ülkemizle alakalı istişarelerde bulunacağız, hasbıhal edeceğiz. Tabii bu ziyaretlerimiz daha da sıkı olacak. Geçen haftalarda kendileri gelmişti. Şimdi biz kendilerini ziyaret ettik. İnşallah önümüzdeki günlerde de bir araya gelerek Kahramanmaraş'ımız için güçlü bir sinerji oluşturma gayreti içindeyiz."
Ertuğrul Doğan ise Başkan Fatih Mehmet Erkoç'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!