Başkan Ergün Sözünü Tuttu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ergün Sözünü Tuttu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2015 11:25

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İL GENELİNDE ULAŞIM HİZMETİNE SOKTUĞU 71 YENİ OTOBÜS, ENGELLİ VATANDAŞLARIN DA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ. 30 MART YEREL SEÇİMLERİ SIRASINDA AKHİSAR GEZİSİNDE KARŞILAŞTIĞI AKHİSAR KENT KONSEYİ ENGELLİLER MECLİSİ BAŞKANI YELİZ DEDEOĞLU’NUN ENGELLİLERE UYGUN OTOBÜS İSTEĞİNİ SEÇİM SONRASI YERİNE GETİRME SÖZÜ VERMİŞTİ. ANAHTAR TESLİM TÖRENİNE KATILAN DEDEOĞLU, VERDİĞİ SÖZÜ TUTMUŞ OLMASI NEDENİYLE BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde ulaşım hizmetine soktuğu 71 yeni otobüs, engelli vatandaşların da yüzünü güldürdü. 30 Mart Yerel Seçimleri sırasında Akhisar gezisinde karşılaştığı Akhisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu’nun engellilere uygun otobüs isteğini seçim sonrası yerine getirme sözü vermişti. Anahtar teslim törenine katılan Dedeoğlu, verdiği sözü tutmuş olması nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkürlerini sundu.
Yerel seçimler sırasında seçim çalışmaları kapsamında gittiği Akhisar’da, Akhisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu ile karşılaşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dedeoğlu ile bir süre sohbet etmiş, sorunlarını dinlemişti. Başkan Ergün’den ilçelerinde engelli vatandaşların kullanımına uygun toplu ulaşım aracı talebinde bulunan Dedeoğlu, seçimden sonra bunun yerine getirileceği sözünü almıştı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 71 yeni otobüs anahtar teslim törenine katılan Akhisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu, verdiği sözü tutması nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti.
DEDEOĞLU İLE KARŞILAŞMASINI ANLATTI
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, ilk olarak araç tanıtım töreni öncesi görüştüğü Dedeoğlu’na, anahtar teslim töreninde yaptığı konuşmada da yer verdi. Dedeoğlu ile seçim çalışmaları kapsamında gittiği Akhisar’da karşılaştığını ve kendisinden böyle bir talepte bulunduğunu anlatan Başkan Ergün, “Çok şükür bu sözümüzü tutmanın da mutluluğu içindeyiz. Engelli vatandaşlarımızı toplum hayatına entegre etmek için çalışmalar yürütüyoruz. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecek. Değerli kardeşim Yeliz Dedeoğlu’nu Manisa’da görmekten dolayı ayrıca mutlu olduğumu da ifade etmek istiyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!