Başkan Ergül : Mutlu şehir olarak üstün seviyede hizmet vermek için uğraşıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ergül : Mutlu şehir olarak üstün seviyede hizmet vermek için uğraşıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2017 14:51

Başkan Ergül : Mutlu şehir olarak üstün seviyede hizmet vermek için uğraşıyoruz

Haberin Devamı

İbrahim ASLAN/SİNOP, (DHA)-  SİNOP’ta yayalaştırma projesi ve peyzaj çalışmaları nedeniyle uzun süredir trafiğe kapalı olan Sakarya Caddesi hizmete sunuldu.  
Sinop'un Sakarya Caddesi'nde yayalaştırma projesi ve peyzaj çalışmaları kapsamında bir süredir trafiğe kapalı olan bölgede çalışmaların bittiğini söyleyen Belediye Başkanı Baki Ergül, "Biz mutlu şehir olarak vatandaşlarımıza üstün seviyede hizmet vermek için uğraşıyoruz. İlimize gelen misafirlerimizi mutlu, huzurlu, güvenli bir şekilde tatil yapmaları için bütün zamanımızı bunlara harcıyoruz. Bu çerçeveden olmak üzere en son yaptığımız Sakarya Caddesi’ni yayalaştırdık ve trafiğe açtık. Sakarya Caddesini trafiğe açarken bazı tereddütlerim oldu. Acaba dolmuşları normal güzergah devam ettirip, küçük arabaları caddeye aldığımızda her hangi bir problem olur mu? Şeklinde bir düşüncemiz oldu. Ama baktık ki Sakarya Caddesi şimdi Sinop trafiğini çok iyi bir noktaya getirdi. Trafik biraz rahatladı. Bu yönüyle sevindirici duygulara sahip olduk. Sakarya Caddesine tekrar baktığımızda biraz eksiğimiz kaldı. Hareketli dubalar gelecek ve bunun yanında ise caddede oturan insanlarımızın rahatsız olmamaları için  gölgeliklerimiz olacak. Onun dışında başka bir eksiğimiz yok. Son olarak ise Sakarya Caddesi cephe kaplama projemiz kaldı" diyerek şöyle devam etti:
"Şuan ihalede, Eylül ayında ise uygulamaya geçecek. Geçtiğimiz günlerde yakın bir dostum gelerek bana projeyi nasıl gerçekleştirdiğimi, çok zor olduğunu sordu. Ayrıca herkes tarafından cadde’nin çok beğeni alması hoşuma gitti. Bunu duyunca çok mutlu oldum.  Bende ona yıllarımızı bu işe verdiğimizi söyledim. Bu projeyi şehir dışından da olmak üzere beğenen ve konuşan hiç tanımadığımız insanlar var. Özellikle gece bazen bende çıkıp dolaşıyorum. Caddeyi Işıl ışıl gördükçe AVM’ye benzetiyorum. En önemli noktaya değindiğimiz de ise herkesin dikkatini çeken mavi renkli yapımız var. Bu yapımız gündüz güneş enerjisinden enerjiyi alıp gece ise kendi ışığını üreten tamamen gençlere yönelik, gençlerin Wİ-Fİ ihtiyaçlarını karşılamak için oturup hem bilgisayarını hem telefonunu sarj edebildiği bir projemizdir. Sadece gençler için değil olgun insanların da aynı şekilde oturup bu işlemleri yapabildiğini belirtebiliriz. Modern ve olması geren bir projeydi ve gerçekleştirdik. Bu projeden önümüzde ki yaza, Aşıklar Caddesi giriş yerinden kütüphane arasındaki yola düşünüyoruz. "
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!