Başkan Edebali Terörü Lanetledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Edebali Terörü Lanetledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2015 12:31

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ, TERÖRÜ LANETLEDİ

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara’da meydana gelen patlama sonucunda hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.
Türkiye’yi yasa boğan Ankara Tren Garı’nda gerçekleşen hain saldırı sonrası Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali terörü sert bir dille lanetledi. Saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Edebali, hiçbir gücün Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozamayacağını belirterek “Aziz vatanımızda, necip milletimizin arasına nifak tohumu ekmek isteyenler dün olduğu gibi bugün de mahkum olacaktır” dedi.
Türkiye’de yaşayanları birbirine düşürmek isteyenlere verilecek en doğru yanıtın omuz omuza durarak, kenetlenmek olduğunu da belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesi ülkenin huzurunu bozmak isteyenlerin daha önce de başvurduğu kışkırtıcı eylemlere karşı herkesi bir ve beraber olmaya da davet etti. Yıldırım’ın kültürel mozaiğinin çeşitliliğine de dikkat çeken Edebali, “Türkiye’mizin 81 şehrinden, Kafkaslardan ve Balkanlardan göç ederek Yıldırım’a gelen birbirinden farklı kültürdeki vatandaşlarımız bugün ilçemizde barış ve huzur içinde birlikte yaşıyor ve geleceğe beraber yürüyoruz. Aynı manzaranın ülkemizde de yaşanması en büyük arzumuz” diye konuştu.
Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifalar dileyen Edebali, mesajını “Bu duygu ve düşüncelerle ülkemize, milletimize ve birliğimize yönelen canice saldırıları bir kez daha kınıyor, geleceğini kan ve rant üzerine kurmuş terör örgütlerini lanetliyorum” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!