Başkan Duruay’dan 15 Temmuz mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Duruay’dan 15 Temmuz mesajı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2018 12:19

Başkan Duruay’dan 15 Temmuz mesajı

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI (Ankara), (DHA) - GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Duruay, “15 Temmuz FETÖ hain darbe girişimine karşı gövdesini siper eden ve hayâsızca akına dur diyen, tüm dünyaya kahramanlık örneği gösteren aziz milletimizi kutluyorum. Allah, bir daha bu millete 15 Temmuzları yaşatmasın. 15 Temmuz Bizim 2’nci İstiklal savaşımızdır. Elinde bayrak, gönlünde imanla tankların üzerine koşan, vatan aşkına ölümü göze alan aziz şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız'' dedi.
‘GÖLBAŞI HALKI ÇOK BÜYÜK BİR KAHRAMANLIK SERGİLEDİ’
Mesajında, Gölbaşı’nın 15 Temmuz direnişinin önemli merkezlerinden olduğuna dikkat çeken Duruay, şunları söyledi:
“Gazi Gölbaşımız 15 Temmuz gecesi Fettullahçı Terör Örgütü tarafından en ağır yarayı alan ilçelerimizden oldu. Darbe gecesi Gölbaşı’nda yer alan Özel Harekât Dairesi ve TURKSAT hainler tarafından bombalandı. Özel Harekâtta 51, TURKSAT’ta 2 şehit verdik. Ancak tüm bu hain girişimler Gölbaşılıları yıldırmadı. Gölbaşımızın değerli,  cefakâr, fedakâr, kahraman insanları meydanlara inerek, Özel Harekât’a, TURKSAT’a, TRT’ye giderek darbenin püskürtülmesinde önemli rol oynadı. FETÖ darbe girişiminde Gölbaşı halkı çok büyük bir kahramanlık sergiledi. Gölbaşı halkıyla gurur duyuyorum. 15 Temmuz’un 2’nci yıl dönümü vesile ile bir kere daha bütün 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Mekânları cennet olsun.”
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!