Başkan Duruay, yerel basınla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Duruay, yerel basınla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2018 12:17

Başkan Duruay, yerel basınla bir araya geldi

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI,(Ankara),(DHA)-GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla yerel basınla bir araya geldi. 

Başkan Duruay, '10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü' için Gölbaşı'nda yerel gazetecilik yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Gazeteciler ile sohbet eden, soru ve önerilerini dinleyen Duruay, daha sonra gazetecilerin gününü kutladı, hediye takdim etti. Duruay, "Zorlu şartlar içerisinde görevini icra eden, kamuoyunun doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlayan, basın mensubu kardeşlerimin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum, meslek hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

GAZETECİLERLE PROJE ALANLARI GEZİLDİ

Yapılan toplantı sonrasında gazetecileri, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, AK Parti Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Hayrunnisa Işık Aydoğan, AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Tarık Kuyrukçu ile birlikte yapılan projeleri gezdiren Başkan Duruay, projelerin son durumu hakkında bilgi verdi. Belediye hizmetlerinin yerinde görülmesi ve bilgilendirme yapılması adına düzenlenen proje gezi turunda, Başkan Duruay ve beraberindeki heyet , Eymir Mahallesi Sosyal Tesisleri, Şehir Parkı, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri, Mevlana Spor Merkezi inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!