Başkan Duruay, minik öğrencilerle tohum ekti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Duruay, minik öğrencilerle tohum ekti
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2018 11:01

Başkan Duruay, minik öğrencilerle tohum ekti

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI,(Ankara),(DHA)-GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Gelecek Sizsiniz Geleceğimizsiniz" etkiliği kapsamında ilkokul öğrencileri ile organik biber ve domates tohumu ekti.
Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler  Müdürlüğü serasında gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Göçer, Gölbaşı T.E.K ilkokulu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Programda Başkan Duruay, ilkokul öğrencileri ile organik biber ve domates tohumu ekti.

'AMACIMIZ GELECEK NESİLLERE ORGANİK SEBZE TOHUMU AKTARMAK'

Tohum dikme programında çocuklarla tek tek ilgilenip sohbet eden Başkan Duruay, "Bugün burada geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hoş bir buluşma gerçekleştirdik. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Belediyemiz iş birliği ile organize ettiğimiz bu programda amacımız gelecek nesillere  organik, sağlıklı  sebze tohumu aktarmaktır. Onları toprakla buluşturmaktır. Organik beslenmenin önemine dikkat çekmektir" dedi.

Ekilen tohumların  fide haline getirildikten sonra öğrencilere dağıtılacağını ifade eden Başkan Duruay, "Çocuklarımızın elleriyle diktiği organik biber ve domates tohumları Park ve Bahçeler serasında fide haline getirildikten sonra öğrencilerimize dağıtılacak ve öğrencilerimiz elleriyle dikmiş oldukları domates ve biberleri yemenin keyfine varacaklar. Bu yaşlarda yeşile ve toprağa alışan çocuklarımızın bir ömür doğa ve çevre dostu olacağını düşünüyoruz" diye konuştu. Program Başkan Duruay'ın öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!