Başkan Duruay: Gölbaşı'na hizmet etmek görev değil, namus, şeref meselesi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Duruay: Gölbaşına hizmet etmek görev değil, namus, şeref meselesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 10:36

Başkan Duruay: Gölbaşı'na hizmet etmek görev değil, namus, şeref meselesi

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel mahalle iftarları, Karşıyaka ve Gaziosmanpaşa mahallesi halkını bir araya getirdi. Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftara, eşi Hatice Duruay, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Duruay ve eşi Hatice Duruay, iftar sofralarını tek tek dolaşıp, vatandaşlarla selamlaştı, ramazanlarını tebrik etti, "Gölbaşı'nda hizmet etmek artık görev değil, bir namus, şeref meselesi olmuştur" dedi..
İftar yemeğinin ardından konuşan Başkan Duruay, "Bildiğiniz gibi Ramazan birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşmak, hoşgörü demek. Biz de bu manada Karşıyaka ve Gaziosmanpaşa mahallelerimizdeki hemşerilerimizle beraber iftar yapalım istedik. Hepinizden Allah razı olsun. Şu birliğimizi beraberliğimizi bir ömür boyu sürdürsün" dedi. Konuşmasında, 25 yıldır çözülmeyen bir sıkıntıyı dile getiren Başkan Duruay, "Karşıyaka ve Gaziosmanpaşa mahallemize sınır olan Mogan Gölü'nün temizliği, Avrupa'nın en büyük projesi olarak şu anda temizleniyor. Bu, bizim için bir şereftir. Gölbaşı'na hizmet etmek artık görev değil, bir namus, şeref meselesi olmuştur. Çünkü sizler 15 Temmuz'da FETÖ teröristinin inlerine kadar indiniz. Gerek TRT'de, gerek Özel Harekat'ta, gerek Genelkurmay'da, gerek Külliye'de olsun hepsinde de Gölbaşılılar vardı. Hepinizden Allah razı olsun. Bunun yanında devlet hastanemizin temeli atılıyor. Gölbaşımızda MOBESE'lerimiz yapıldı" dedi.
SEMT PAZARI YÜZME HAVUZU OLACAK
Başkan Duruay, Haymana yolundaki pazar yeri ile ilgili imar çalışmalarının bitmek üzere olduğunu da belirtirken, "Oraya güzel bir Kültür Merkezi, fitness merkezi, yüzme havuzu yapacağız. Sene sonuna kadar da buranın temelini atacağız" dedi. İftar programında, semazen gösteri, tasavvuf müziği dinletisi ve çocuklar için Hacivat Karagöz gösterisi yapıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!