Başkan Duruay, devlet hastanesinin temelini attı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Duruay, devlet hastanesinin temelini attı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2018 13:59

Başkan Duruay, devlet hastanesinin temelini attı

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI,(Ankara),(DHA)-GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay, ilçenin uzun süredir beklediği  250 yataklı devlet hastanesinin temelini attı.
Eymir Mahallesinde inşa edilen 5 katlı, 250 yataklı Gölbaşı Devlet Hastahanesinin temel atma töreni gerçekleşti. Törene Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, AK Parti Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Hayrunnisa Işık Aydoğan, AK Parti Yönetim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri katıldı.
‘2019 YAZINDA HASTAHANE HAZIR’
Temel atma töreni öncesi hastanenin özellerini tanıtan Proje Müdürü Kemal Elgün, "Eymir ve Mogan gölü manzaralı hastanemiz hava temizliği açısından da Türkiye’nin en iyi hastahaneleri arasında yer alacaktir. İçerisinde amaliyathaneleri, Koroner yoğun bakım odaları, anne oteli ile modern bir hasta olarak hizmet verecektir. Proje esnasında bize verdiği destekden dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a teşekkür ediyorum, inşallah Devlet Hastanemizi belediyemizin katkılarıyla daha kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.
DURUAY: EN TEMEL İHTİYAÇ KARŞILANACAK
​Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay ise "Gölbaşı’nın en temel ihtayaçlarından olan hastane ihtiyacını yeni hastahanemizin hizmete geçmesiyle karşılıyoruz.200 yatak kapasitesi ile ihale edilen ancak 250 yatak kapasitesine çıkarılabilecek hastahanemiz 2019 yılı içerisinde hizmete girecektir. Hastahanemizin ülkemize milletimize ve Gölbaşımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Yatırımlarından dolayı Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Başbakan’ımız Binali Yıldırım’a, Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan’a teşekkür ederim" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!