Başkan Duruay, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne yeni atanan büroktarları ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Duruay, Ankara Büyükşehir Belediyesine yeni atanan büroktarları ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2018 12:16

Başkan Duruay, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne yeni atanan büroktarları ziyaret etti

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI (Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay,  Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yeni atanan daire başkanlarını ziyaret etti.
Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yeni atanan daire başkanlarını ziyaret etti. Duruay’a, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan eşlik etti. Duruay ziyaretlerine, Gölbaşi Belediye Başkan Yardımcılığından, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı görevine getirilen Orhan Kocaağa'dan başladı. Kocaağa’ya yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan Duruay, “Gölbaşımızın tecrübeli bürokratlarından değerli kardeşim Orhan Kocaağa’ya Cenabı Allah’tan muvaffakıyet diliyorum. Kendisine Gölbaşımıza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Duruay, daha sonra yine uzun yıllar Gölbaşı Belediyesinde görev alan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Daire Başkanılığı’na atanan Erol Eraslanoğlu'na ziyarette bulundu. Duruay, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Yılmaz ve Basın Yayın ve Halka ilişkiler Dairesi Başkanlığına atanan Adnan Yuva'yı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA A.Ş Genel Müdürlüğü’ ne atanan Orhan Kaya ve ASKİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Cumali Kinaci'ya da ziyaret etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!